Насловна


Добредојдовте на страницата за поддршка на Digital competencies 4 all.


Достапни работилници:

  1. Canva работилница
    • Создавање векторска графика (флаери, постери, визит -картички итн.)
  2. Adobe L & P работилница
    • Прилагодување и дотерување фотографии.
  3. WordPress работилница
    • Креирање веб -страници бесплатно.

Забелешка:

Секоја ставка од менито служи како складиште за материјали поврзани со секоја работилница.

Тоа ќе вклучува: основни информации, наставни материјали, учебници, парчиња на работа за секоја класа, домашна работа, итн.


КЛИКНЕТЕ ЗА ПРИЈАВУВАЕ!


ПРАШАЈТЕ НЕ / ПИШЕТЕ НЕ ЗА ПОВЕЕ ИНФО